Find
os

7mil har til huse i den gamle FAF-administration helt ude på spidsen af FAF-kajen, på vest-siden af den store hvide FAF-silo. Her er der en fantastisk udsigt; til den ene side kan man se det der er tilbage af den gamle rå havn, til den anden side havnebassinnet og kulturøen.

Kontoret har 15 parkeringspladser tilknyttet, hvor du kan holde kvit og frit.

Kontakt os på:
88 700 750
info@7mil.dk

Morten Vestergaard From

Digital Snedker
88 700 758
move@7mil.dk
Morten har en faglig baggrund fra Medievidenskab på SDU, og uddannelsen Asiatiske Studier fra Copenhagen Business School / Ritsumeikan Universitetet i Kyoto, Japan. Når Morten ikke spytter et velvalgt haiku-digt ud, bliver der produceret kommunikationsløsninger som er funderet i markedsteori og set med kulturelle briller. Det giver løsninger som er virker.

Jesper Andersen

Markedsføringsmentor
88 700 753
jean@7mil.dk
Når Jesper besøger dig, har han sine to vigtigste egenskaber med: En udpræget evne til at identificere udfordringer præcist, og knuse dem med digitale løsninger der holder. Jesper plejer at sige at virksomheder er forskellige, og derfor skal digitale løsninger selvfølgelig være skræddersyede.

Morten Majbom Møller

Udviklingshaj
88 700 757
momo@7mil.dk
Morten er 7mils rolige mand med et fast greb om den tunge udvikling. Hvad enten sproget er PHP, Javascript, MySQL, C# eller Visual Basic, kan Morten syntaksen og morfologien til fingerspidserne. Løsningerne tænkes først og fremmest intuitive og brugervenlige, så kompleks funktionalitet bliver til let leg.