SEO

Hvis du vil være synlig på søgemaskinerne, kan du vælge at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO). Det at søgemaskineoptimere sin hjemmeside, betyder i bund og grund, at man arbejder med opbygningen af en hjemmeside, og sørger for at alt er som søgemaskinerne (f.eks. Google) gerne vil have det. Hvis søgemaskinerne vurderer at din hjemmeside er den mest interessante, på netop det søgeord der er søgt på, vil din hjemmeside være den første i de organiske søgeresultater.

Inden din hjemmeside bliver vist i søgeresultaterne, læser søgemaskinerne din hjemmeside igennem og bedømmer den ud fra en lang række faktorer. Søgemaskinerne læser faktisk din hjemmeside igennem løbende, så søgemaskinernes viden om din hjemmeside er så opdateret som muligt. Du vil derfor opleve at dine placeringer på søgemaskinerne løbende ændrer sig.

Det er lidt af en videnskab og et detektivarbejde at lære at søgemaskineoptimere. Men når man skal søgeoptimere, kommer man ikke udenom at arbejde med hjemmesidens tekster, brugervenlighed, links på kryds og tværs af hjemmesiden, loadhastighed, navngivning af billeder, løbende opdatering af indhold, og meget, meget mere.

Som udgangspunkt skal der laves en grundig søgeordsanalyse inden man går i gang, så de rigtige søgeord udvælges, og man undgår at bruge tid og kræfter på at arbejde med forkerte ord.

Hos 7mil, klæder vi dig gerne på, så du kan lave den grundlæggende søgemaskineoptimering. Vi klar til at spænde syvmilestøvlerne og hjælpe dig med at finde de rigtige søgeord, og få dig til tops på Google, så du kan fokusere på det du er bedst til.