Videoproduktion

I dag går det hurtigt fra ide, til produktion, og fuldfed færdig video klar til jeres socialemedier eller hjemmeside. Dermed er omkostningerne ved video-produktion ikke nær så høje som de var en gang.

Levende billeder er gode til at fange opmærksomhed og give en hurtig forståelse hvis dit budskab er bare en lille smule komplekst.

Hvad koster det?

Typisk ligger prisen på mellem 2.500 - 5.000 kroner pr. 30 sekunders færdig video. Prisen afhænger næsten fuldstændigt af omfanget under selve produktionen. De to videoer herunder er gode eksempler; I den billige ende er produktvideoen, som er optaget i vores eget studie, mens videoen med fiskeren har været langt dyrere at producere, fordi optagelserne har taget meget længere tid at få i kassen.

Mini-case:
Odense Jagt og Fritid

For Odense Jagt & Fritid laver vi jævnligt videoproduktion til deres socialemedier. Her forsøger vi at ramme en meget let tone, der erfaringsmæssigt falder i tråd med den humor mange af butikkens kunder synes er underholdende. Ofte er det en effektiv blanding af kommerciel- og content-marketing, der med klare budskaber og et glimt i øjet giver stor organisk rækkevidde og interaktion.

Produkter der skiller sig ud

I den mere seriøse ende laver vi også produktvideoer for Odense Jagt & Fritid, med fokus på produkter der prismæssigt ligger i den høje ende af prisskalaen. Video er fantastisk medie til at gøre produkter mere fysiske for kunderne, selvom de ikke sidder med dem i hånden, og kan tilføre en masse pathos til din markedsføring.